Vi är tolv kommuner i sydväst med stark entreprenörsanda som samverkar i nätverk med inriktning på utvecklingsprojekt och erfarenhetsutbyte.

Till Gislaved kommuns hemsida Till Gnosjö kommuns hemsida Till Halmstad kommuns hemsida Till Hylte kommuns hemsida Till Laholm kommuns hemsida Till Ljungby kommuns hemsida Till Markaryd kommuns hemsida Till Tranemo kommuns hemsida Till Vaggeryd kommuns hemsida Till Värnamo kommuns hemsida Till Älmhult kommuns hemsida Till Falkenberg kommuns hemsida Entreprenörsregionen
Vår vision:
”Att vara fortsatt Sveriges företagsrikaste område med hög kompetens, stor bredd och högsta sysselsättningsnivå. Vi har stark attraktionskraft genom utmärkt livsmiljö, förtroendefull samverkan och levande entreprenörsanda”.

Entreprenörsregionen nu och i framtiden

NYHETER

Falkenberg blev Entreprenörsregionens tolfte kommun

[2016-12-16] Falkenbergs kommun är numera en del av Entreprenörsregionen. Det beslutet togs på Entreprenörsregionens stämma, där det också valdes nytt presidium. – När vi nu är med i Entreprenörsregionen breddar vi kontaktytorna i entreprenörsfrågor.

AKTUELLA TEMAN

Arbetsmarknad och näringsliv

Entreprenörsregionen ska bidra till goda förutsättningar för flera arbetstillfällen och boende i regionen. Entreprenörsregionen är en attraktiv region där företag vill etablera sig och där invånarna trivs. Vi vill lyfta fram kraften som finns inom Entreprenörsregionen inom regional, nationella och internationella sammanhang. Vi arbetar också med matcha näringslivets behov av arbetskraft och marknadsför Entreprenörsregionen positiva framtidsutsikter, dess näringar och livsplatser.

Infrastruktur och transporter

Inom Entreprenörsregionen ska det finnas en enkelhet i att såväl kunna förflytta oss själva som det vi tillverkar. Infrastrukturen måste vara smidig såväl inom regionen som underlättande för att nå en nationell och global marknad.

NYHETSBREV

Senaste nyheterna direkt i din inkorg


Copyright © 2003-2019

DokumentArkiv